Rijschool Hoogerdijk

Veilig, vertrouwd en voordelig op weg naar je rijbewijs!

Bergrijvaardigheids- training motor op maat 


Wij verzorgen een bergrijvaardigheidstraining op maat! Zo kan u zelf het gebied kiezen waar u naartoe zou willen, en de samenstelling van de groep en uiteraard de data!. Wij verzorgen deze training vooral in de Ardennen, Eifel, Sauerland en Luxemburg maar andere opties zijn bespreekbaar.

Wat word er voor u geregeld? Uiteraard regelen wij het hotel inclusief het eten en een mooie aanrijroute welke zelfstandig gereden kan worden op de eerste dag. Uiteraard bij aankomst in het hotel word u door de hotel eigenaar hartelijk ontvangen met een lekker drankje. Vervolgens zit het avond eten er ook bij. Na een goede nacht slapen begint het volgende programma ( Alles is op maat dus kan desgewenst uiteraard aangepast worden) :

( dag van de cursus)

8:30: komt de instructeur aan in het hotel, en gaan de cursisten ontbijten en krijgen ze direct een klein stukje theorie over de training. (Dit gebeurd heel luchtig maar wel met de belangrijke weetjes van de training)

9:30: Vertrekken voor de cursus voor een mooie tocht. Onderweg doen we ergens een Lunch ( eigen rekening cursist), de route zal ongeveer 200 kilometer zijn en bestaat uit een aantal oefeningen en een foto moment ( leuke bochten foto`s) en uiteraard wordt tijdens de training veel theoretische dingen besproken en is er voldoende gelegenheid voor vragen.

17:00-17:30: Aankomt terug bij hotel, even de gelegenheid voor de cursisten om zich om te kleden/op te frissen.

18:00: Bijvoorbeeld gezamenlijke BBQ en ondertussen een nabespreking over de training en uiteraard is ook hier de gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard is de BBQ ook bij de prijs inbegrepen.

±20:00: Pas nadat alle vragen zijn beantwoord en iedereen tevreden is vertrekt de instructeur weer naar huis.

Uiteraard kan u er voor kiezen om de zondag daar heel de dag lekker rond te toeren met een mooie route op GPS, of u kan via een mooie terug rij routen weer huiswaarts vertrekken.

Na afloop van de cursus krijg u via de mail, een bewijs van deelname aan de bergrijvaardigheidstraining en de foto`s die gemaakt zijn tijdens de training.

Minimale deelname 3 personen, maximaal 8 personen.
( Duopassagiers tellen niet mee en betalen alleen de overnachting en het eten).

 • motorfoto
  motorfoto
 • motorfoto2
  motorfoto2
 • P1100066
  P1100066
 • HPIM2875
  HPIM2875
 • IMG_5410
  IMG_5410
 • IMG_5537
  IMG_5537    

Voor prijsopgaaf neem contact op, dit is afhankelijk van het gebied en eventueel het aantal nachten en personen.