Rijschool Hoogerdijk

Veilig, vertrouwd en voordelig op weg naar je rijbewijs!

Over ons


Onze vaste rij-instructeur is Stefan Hoogerdijk, 29 jaar oud en woonachtig in Schiedam. Stefan heeft vele jaren ervaring als rij-instructeur voor auto (Cat.B). De manier van lesgeven omschrijft hij zelf als volgt:

 " Ik probeer altijd te zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer in de auto, waarbij ik op een eerlijke en professionele manier mijn leerlingen elke les wat bijleert, zodat zij stap voor stap op hun eigen tempo worden voorbereid op het praktijkexamen. 
Ik vind het ook erg belangrijk dat zij na het behalen van hun rijbewijs goed voorbereid, zelfstandig, verantwoord en veilig de weg op kunnen
"

Onze rijschool vindt het erg belangrijk dat onze leerlingen goed begeleid worden naar het rijbewijs toe, maar zeker niet te vergeten dat zij met hun rijbewijs ook zonder rij-instructeur veilig en overzichtelijk de verkeerssituaties goed kunnen inschatten en dat zij uiteraard veel veilige kilometers zullen maken met hun rijbewijs op zak!

Rijschool Hoogerdijk geeft les in de Renault Capture, dit is een hoge, comfortabele en veilige auto en wordt steeds populairder op de weg. 

De Renault Captur is een hoge midden-klasse auto, die je een goed overzicht biedt op de verschillende verkeerssituaties. Tevens biedt deze auto de voordelen van de kleinere auto´s, zoals het gemakkelijk inparkeren, straatje keren en rijdt ook zeer prettig op de snelweg. De Renault Captur heeft ook een goede soepele vering en prettige stoelen, zodat het rijden in onze lesauto ook nog een prima comfort geeft. Verder is onze lesauto uitgerust met het fantastische R-Link navigatie systeem, zodat ook het rijden met navigatie geen probleem moet zijn voor onze leerlingen.